Handledarutbildning

Den som övningskör privat måste ha en handledare. Syftet med vår handledarutbildnign är att du som handledare ska få tips och råd om hur du på ett effektivt och pedagogiskt sätt kan lära din elev att köra bil.

Teorikurser

Paketet innebär att du får komma till oss och studera precis så mycket som du vill. Om det är frågor som är knepiga kan du fråga oss. Du får även deltaga flera gånger på teorilektionerna om du vill så länge det finns plats.

Riskettan

Riskettan (eller ”riskutbildning del 1) är den första av två obligatoriska riskutbildningar där du som körkortselev får kunskap om, och chansen att diskutera, olika slags riskbeteenden i trafiken.

Intensivkurser

Vår målsättning är att göra vägen till ditt körkort så enkel och snabb som möjligt, utan att för den sakens skull göra avkall på kvaliteten. Detta gäller även om du väljer att gå en intensivkurs för körkort i Göteborg.

Anmälan

Du kan anmäla dig till handledarkurs, Riskettan (b) Bil och inskrivning för B-körkort. Risktvåan bil (halkan) bokas in tillsammans med läraren.